jeudi 30 décembre 2010

Oare voi deveni blogger?

Pentru cei cativa prieteni pe care ii am in Romania si de care mi-e foarte dor, am decis sa incep o pagina noua. Voi vedea cand - si daca - voi avea curajul sa fac publica povestea asta, dar pana atunci imi place jocul.
Voi vorbi putin despre pictura, carti, calatorii, muzica si va voi invita sa comentati, daca aveti chef. Uneori, voi scrie in franceza si/sau in engleza - vestea buna este ca am inceput sa am prieteni aici, in tara aceasta indepartata (mai stiti povestea cu Imparatul Rosu care locuia departe?). Nu am multi, dar incep sa fie buni. sunt oameni frumosi in toate colturile planetei, asa-i? Din pacate, nu toti oamenii buni au parte de ceea ce e mai bun in viata...
Chiar daca nu este cea mai potrivita tema pentru vacanta de Anul Nou, va invit pe fiecare sa (va) raspundeti la intrebarea: "ce fac daca cineva in care am toata increderea ma tradeaza?". Nu incetez sa ma gandesc la asta de cand am vazut cum viata cuiva drag se schimba in cateva zile... Curaj si putere sa ai, prietena draga!

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire